Το Σχολείο μας

Το έργο “My name is Teacher” και η αποστολή του

Το έργο “My name is Teacher” λειτουργεί στα πλαίσια ενός επιστημονικού project για τη σχέση των νέων με τη γνώση και το Διαδίκτυο και υποστηρίζεται από επιστημονική ομάδα. Πρόκειται για μια πλατφόρμα ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης ή -απλούστερα- για ένα περιβάλλον ελεύθερου-ανοιχτού προβληματισμού και πληροφόρησης για το επιστημονικό αντικείμενο του φιλολογικού χώρου. Ευχαριστούμε θερμά για τη στήριξη που μας προσφέρετε και εξαίρουμε το ήθος αλλά και την ευαισθησία των ανθρώπων που πίστεψαν στο επιστημονικό και παιδαγωγικό έργο μας!

Το “Pantopoulos Teaching Project”

– είναι ένα ολοκληρωμένο εργαλείο Διδακτικής για εκπαιδευτικούς (φιλολόγους, αλλά και ανεξαρτήτως ειδικότητας), στελέχη επιχειρήσεων και εκπαιδευτές διαφόρων κλάδων και επικεντρώνει τη φιλοσοφία του στη διερεύνηση των μαθησιακών αναγκών των εκπαιδευομένων.

– αποτελεί προϊόν μιας πορείας τριών περίπου δεκαετιών (1990-σήμερα) στο χώρο της εκπαίδευσης, της συμβουλευτικής επιχειρήσεων, και φοίτησης επί δεκαεπτά έτη σε κλειστά σχολεία Διδακτικής για εκπαιδευτές στην Ελλάδα και το εξωτερικό μεταξύ των ετών 1990-2007.

Το “Σχολείο Διδακτικής”, που πρεσβεύει και διδάσκει το μοντέλο αυτό, είναι ένα όραμα ετών… Σήμερα βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να το μοιραστούμε μαζί σας …

Οι δημιουργοί του “Σχολείου Διδακτικής”,

Φώτης Παντόπουλος & Βασιλική Βλαχάκου

Καλώς ήλθατε !