Η γνώμη σας

Αγαπητοί φίλοι, η γνώμη σας για την ποιότητα του έργου είναι πολύτιμη για εμάς! Ευχαριστούμε!

Μπορείτε να αποστείλετε το σχόλιό σας -με όνομα και ιδιότητα- στο [email protected] και θα αναρτηθεί εδώ

Μια εμπεριστατωμένη και ανθρώπινη προσέγγιση της εκπαιδευτικής πράξης! Διάθεση, κέφι και αμεσότητα σε κάθε επικοινωνία. Εμείς οι συνάδελφοι, πιστεύω, οφείλουμε ένα μεγάλο «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» σε αυτή την εξαίρετη προσπάθεια! Εύχομαι δύναμη και επιτυχία και για το μέλλον!

Kassy Apostolopoulou

Kassy Apostolopoulou

Φιλόλογος link

Η συμβολή του Φώτη Παντόπουλου με το έργο του "My name is Teacher" στην προσπάθεια του κλάδου να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του λειτουργήματος που ασκούμε ήταν και είναι πολύτιμη! Κυρίως στα δύσκολα!... Ευχαριστούμε!

Μυρσίνη Πέτση

Μυρσίνη Πέτση

Φιλόλογος link

Κύριε Παντόπουλε, προσωπικά σας ευχαριστώ, γιατί με βοηθήσατε να αποκωδικοποιήσω το πνεύμα του συστήματος, μετά το 2020. Με στηρίξατε και με στηρίζετε ως επιμορφωτής. Σας ευχαριστώ και εύχομαι καλή συνέχεια και επιτυχία στο νέο σας βήμα!

Ιωάννα Παππά

Ιωάννα Παππά

Φιλόλογος link

Κύριε Παντόπουλε, παρακολουθώ χρόνια το έργο σας. Με έχετε βοηθήσει πάρα πολύ σε επίπεδο διδακτικό και παιδαγωγικό. Είστε για εμένα ΔΑΣΚΑΛΟΣ! Σας ευχαριστώ πολύ για το έργο που μας προσφέρετε απλόχερα. Ο χώρος μας έχει μεγάλη ανάγκη από παρουσίες σαν τη δική σας!!!

Μαρία Σπανού

Μαρία Σπανού

Φιλόλογος link

Ένας κύκλος σεμιναρίων του Σχολείου Διδακτικής ολοκληρώνεται σε δύο εβδομάδες. Ο κ. Παντόπουλος με την εμπειρία του αλλά και τον επαγγελματισμό που τον διακρίνει με βοήθησε στο μάθημα της Γλώσσας-Λογοτεχνίας να αποκωδικοποιήσω σημεία που ήταν κάπως συγκεχυμένα στο μυαλό μου, ώστε να έχω μια πιο ξεκάθαρη και σαφή εικόνα του νέου συστήματος και να μπορέσω κι εγώ με τη σειρά μου να διαχειριστώ το μάθημα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να δώσω στους μαθητές μου το καλύτερο που μπορώ. Ήταν ιδιαίτερη χαρά για εμένα η συνεργασία μου μαζί του, καθώς ήταν και είναι πάντα πρόθυμος να με ακούσει, να με συμβουλεύσει και να με καθοδηγήσει. Τον ευχαριστώ θερμά για την πολύτιμη βοήθειά του!

Στέλλα Μουταφίδου

Στέλλα Μουταφίδου

Φιλόλογος link

Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Η παρακολούθηση του σεμιναρίου στην Ιστορία Προσανατολισμού, ειδικά στην παρούσα φάση, ήταν σωτήρια. Εκτίμησα την εμπειρία σας, τη μεταδοτικότητα και την ευγένειά σας. Σίγουρα με την πρώτη ευκαιρία θα παρακολουθήσω και άλλα σεμινάριά σας.

Σωτηρία Κρητικοπούλου

Σωτηρία Κρητικοπούλου

Φιλόλογος link

Παρακολουθώ το έργο σας πολύ καιρό και έχουμε ουσιαστική και εποικοδομητική συνεργασία τα τελευταία χρόνια. Με έχετε βοηθήσει πολύ σε επίπεδο διδακτικό με τις επιμορφώσεις σας. Συνεχίστε να προσφέρετε απλόχερα το έργο σας!

Christiana Taramopoulou

Christiana Taramopoulou

Φιλόλογος link

Κύριε Φώτη, ό,τι είπατε ακριβώς, και στις ερωτήσεις, στο ύφος τους και πως τις ζητούσαν, μπράβο σας, ευχαριστούμε πάρα πολύ, και πιστεύω ότι κι αυτοί που το άκουσαν το τήρησαν. Εύχομαι επιτυχία! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο Παντόπουλο που ως αρωγός και συνοδοιπόρος στις αλλαγές της αξιολόγησης στη Νεοελληνική Γλώσσα τα τελευταία χρόνια έδωσε σωστούς και ξεκάθαρους προσανατολισμούς στους συναδέλφους του με εντιμότητα, κάτι που αποδείχτηκε περίτρανα σήμερα 3/6/2022 χωρίς να υπάρξει ανάγκη "πιασίματος" του θέματος και τα σχετικά αστεία. Οι επιμορφώσεις σας το καλύτερο δώρο για εμάς που δεν τυγχάνει να βρισκόμαστε εντός δημοσίου σχολείου, αλλά παρακολουθούμε στενά τα πάντα .... Καλή συνέχεια, πάντα δίπλα σας.....!!!

Sia Giatra (Γιατρά Διονυσία)

Sia Giatra (Γιατρά Διονυσία)

Φιλόλογος link

Ευχαριστούμε Κύριε Φώτη που είστε δίπλα σε όλους μας τόσα χρόνια. Έχουμε ξεκαθαρίσει τόσα πολλά μαζί σας μέσα σε αυτήν την παραπληροφόρηση που επικρατεί. Το έργο σας είναι πολύτιμο για όλους εμάς!

Αναστασία Κακαβούλη

Αναστασία Κακαβούλη

Φιλόλογος link

Κύριε Παντόπουλε, σας ευχαριστώ θερμά για την τόσο πολύτιμη, υπεύθυνη και ανιδιοτελή προσφορά σας στον συνάδελφο!!

Χριστίνα Σαββοπούλου

Χριστίνα Σαββοπούλου

Φιλόλογος link

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τον κύριο Φώτη Παντόπουλο και τους συνεργάτες του για την αμεσότητα, την οικειότητα, την στράτευση και την αφοσίωσή τους στο κοπιώδες λειτούργημα που έχουν αναλάβει τα τελευταία χρόνια, την προσφορά τους στο συνάδελφο. Σε έναν χώρο, αυτόν των φιλολόγων, όπου αρκετοί εμφανίζονται ως αυθεντίες, ο κ.Παντοπουλος με ήθος, ειλικρίνεια κι ανιδιοτέλεια στέκεται πάντα δίπλα στο συνάδελφο εμπράκτως. Ενημερώνει πάντα τεκμηριωμένα, επεμβαίνει εγκαίρως για να καταδείξει προβλήματα που προκύπτουν, είναι πάντα διαθέσιμος για να συζητήσει αδογμάτιστα οποιοδήποτε ζήτημα. Είναι περιττό να πω πόσο ωφελήθηκα τόσο εγώ όσο και οι μαθητές μου από το τρίμηνο Σεμινάριο Διδακτικής που διοργανώθηκε από τον ίδιο και τους εξαίρετους συνεργάτες του, αλλά κι από τα Ανοιχτά Μαθήματα του Σχολείου Διδακτικής. Σας ευχαριστώ πολύ για τις στοχευμένες παρεμβάσεις και παρατηρήσεις σας, να είστε καλά! Εξαιρετικός, έντιμος, ανιδιοτελής, άμεσος και το σημαντικότερο - επιστήμονας και Άνθρωπος πάνω από όλα! Πάντα κοντά στους συναδέλφους και στους μαθητές, όπου κι αν βρίσκονται, με αλληλεγγύη κι ευγένεια!

Marina Mousika

Marina Mousika

Φιλόλογος link

Κύριε Παντόπουλε, συγχαρητήρια για όλα όσα μας δίνετε. Είμαι φιλόλογος σε φροντιστήριο. Διδάσκω 30 χρόνια. Πάντα μάχιμος, πάντα στο πλευρό του εκπαιδευτικού και του μαθητή. Καλό καλοκαίρι και καλή ξεκούραση!

Κωνσταντίνα Ζωγοπούλου

Κωνσταντίνα Ζωγοπούλου

Φιλόλογος link

Έπειτα από επικοινωνία ετών, αισθάνομαι την ανάγκη να σας ευχαριστήσω για τη συμβολή σας στο έργο μου. Πάντα πρόθυμος, ουσιαστικός, επίκαιρος και ακριβής. Προσφέρετε εκείνη την υποστήριξη στον φιλόλογο που κάθε επαγγελματίας χρειάζεται. Όσα χρόνια και να έχει κάποιος εμπειρία, όσες επιτυχίες και να σημειώνει, η αλληλεπίδραση με εσάς και η ανταλλαγή απόψεων είναι όχι μόνο χρήσιμες αλλά και απαραίτητες. Ευχαριστώ θερμά!

Antie Lazaridou

Antie Lazaridou

Φιλόλογος link

Είχα την τύχη να γνωρίσω τον κύριο Παντόπουλο και με τις πολύτιμες επιμορφώσεις που μας παρείχε να αναβαθμιστεί η ποιότητα της διδασκαλίας μας! Πλέον βαδίζουμε με αυτοπεποίθηση και αυτό φαίνεται από τις επιτυχίες που σημειώνουν οι μαθητές μας κάθε χρόνο! Εξαιρετικά τα σεμινάρια και καλύπτουν απόλυτα τον καθένα ξεχωριστά. Ο κύριος Παντόπουλος είναι πάντα παρών για να δώσει συμβουλές με τον δικό του μοναδικό τρόπο τα τελευταία 8 χρόνια που τον ακολουθώ! Ένα τεράστιο ευχαριστώ!

Vivi Gougouli

Vivi Gougouli

Φιλόλογος link